Services

Ontdek dankzij onze oogzorg het plezier van een optimaal zicht. Ziet u niet goed meer? Tijd om er iets aan te doen! Maar de remedie komt na de diagnose. Uw oogmeting bij Mill’Optics verloopt in drie stappen:

Maak een afspraak

uw voorgeschiedenis
U vertelt ons wat u zelf over uw ogen weet.

objectieve meting
Hoogtechnologische computers meten uw oogafwijking en -kromming.

subjectieve meting
We brengen uw visueel gedrag in kaart met testen.


Deze metingen leveren ons een haarscherp beeld op. Nu weten wij precies wat u nodig hebt.

Sinds 2014 zijn wij met Mill’Optics lid van de Carl Zeiss Academy.  Door continue bijscholing geven wij u een optimaal zicht.

Inge & Philippe @Mill'Optics

Laat de stand van uw ogen nakijken met de iPolatest.

Hebt u vaak hoofdpijn? Bent u licht­gevoelig? Of kampt u met schouder- en nek­klachten? Dan kunnen uw … ogen wel eens de oorzaak zijn.

Uw ogen moeten nauw samenwerken om een scherp beeld te vormen. Doen ze dat niet? Dan hebt u misschien heteroforie, een afwijking waarbij uw oogassen scheef staan.  Niet erg, want uw oogspieren corrigeren dat.  Alleen … dat vergt energie van uw lichaam, met vervelende kwaaltjes als gevolg. Ga voor klachten zoals hoofd-, schouder- en nekpijn eerst langs bij uw huisarts. Vindt hij niet meteen een oorzaak? Kom dan eens bij ons langs: via de Pola-test meten we de stand van uw oogassen. Is die niet oké? Dan stellen we u de juiste oplossing voor.

Ik maak een afspraak

Gehoorbescherming

Onze zintuigen geven kleur aan het dagelijkse leven.  We kunnen hierdoor zien, ruiken, voelen, proeven en horen.  Dat maakt een boeiend communicatieproces mogelijk.  Daarom verdienen onze zintuigen de beste bescherming.  Zeker ons gehoor. Een eenmaal opgelopen gehoorbeschadiging is onomkeerbaar!!

Kom eens langs

Harde geluiden: de één kan er gevoelsmatig beter tegen dan de andere.  Een grote groep mensen, onder wie muzikanten en concertgangers, genieten er zelfs van.  Harde geluiden veroorzaken echter gehoorbeschadiging.  Mensen die regelmatig in “lawaaisituaties” verkeren, zeggen dat ze eraan “wennen”.  Op een bepaalde manier hebben ze gelijk.  Door al het lawaai in de omgeving wordt het gehoor minder en lijkt het alsof u aan het lawaai gewend raakt.  In werkelijkheid gaat uw gehoor achteruit en bent u op een dag lawaaidoof.

Om uw oren te beschermen, stellen wij u een volledig gamma gehoorbeschermers voor.  Deze gehoorbeschermers zijn ideaal voor o.a. motorrijders, muzikanten, concertgangers, doe-het-zelvers, ballonvaarders, bezoekers van motor- en autosportevenementen, deejays en schutters.

 

Voor personen met middenoorproblemen (gaatje in het trommelvlies, buisjes) wordt een op maat gemaakte dop ontwikkeld die de gehoorgang hermetisch afsluit tegen water.  De zwemdop is leverbaar in een drijvende of een niet-drijvende materiaalsoort.

 

Terugbetaling

Als gediplomeerd en door het RIZIV-erkend opticien-optometrist is uw terugbetaling hoger dan bij niet RIZIV-erkende opticiens.  Deze kan in bepaalde gevallen oplopen tot enkele honderden euros en varieert naargelang de afwijking, de leeftijd en het materiaal van de glazen.

 

Bekijk de mogelijkheden in deze lijst

Een eventuele terugbetaling van uw bril of contactlenzen hangt af van de ziekenkas waarbij u bent aangesloten.  Vind meer info in de lijst.

U hebt geen inspiratie voor een geschenk?  Denk aan onze cadeaubon!  We hebben een uniek gamma met merken komende uit de ganse wereld.

On Instagram ?