Zeiss SmartLife

milloptique

In Nieuw, Technologie Posted

Browsen, dubbelklikken, inzoomen, scrollen… We doen het allemaal waar en wanneer we maar willen. Continu verbonden zijn is meestal een zegen, maar het betekent ook dat we onze geest nog maar zelden rust gunnen. Hetzelfde geldt voor onze ogen.

Het nieuwe ‘kijken’

We wisselen constant tussen de online en offline wereld.  We staren naar onze schermen maar moeten tegelijkertijd bewust zijn van de wereld om ons heen.  Dit visueel multitasken vraagt een nieuwe manier van kijken.

 

 

Als reactie hierop brengt Zeiss een volledig nieuw assortiment brillenglazen op de markt.  De Zeiss SmartLife glazen voldoen aan onze nieuwe visuele behoeften en zijn beschikbaar voor alle leeftijdsgroepen.

Superieure en ultramoderne technologie

De nieuwe designeigenschappen van de SmartLife brillenglazen houden rekening met ons dynamisch kijkgedrag veraf en dichtbij en garanderen een vlottere overgang naar de zijkanten van het brillenglas.  Het resultaat is een natuurlijk en dynamisch zicht op elke afstand en vanuit elke kijkrichting.

Als gespecialiseerd oogzorgcentrum willen wij inspelen op deze nieuwe visuele behoeften en u helpen bij de hedendaagse visuele uitdagingen verbonden aan onze actieve levensstijl.

Wij zijn daarom heel fier u te melden dat Zeiss MILL’Optics heeft uitgekozen om dit nieuwe type glas te lanceren in Wallonië.

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen of opmerkingen.

0 Comments

Leave a Comment