Anne & Valentin

milloptique

In Collectie, Design, Nieuw Posted

Expressie troef met de brillen van Anne & Valentin

Wie bij de klassieke merken niet meteen zijn gading vindt, komt misschien wel aan zijn trekken bij Anne & Valentin. Het koppel richtte het gelijknamige merk op voor brillendragers die op zoek zijn naar dat tikkeltje meer.

Aan persoonlijkheid geen gebrek

Al sinds de jaren 80 laten ze hun creativiteit de vrije loop om verrassend uit de hoek komen met unieke creaties. Het duo laat zich inspireren door de meest uiteenlopende stijlen, door kunst, design en grafische invloeden.

Het resultaat? Collecties waar de persoonlijkheid vanaf spat, met originele vormen, gedurfde contrasten en een mix van verschillende materialen. Anne & Valentin schrikt er niet voor terug om kleur te gebruiken in de monturen en zichzelf telkens weer heruit te vinden.

Van Franse makelij

Het merk Anne & Valentin ontstond in het Franse Toulouse, waar de collecties tot op vandaag getekend worden in de ontwerpstudio. De modellen in titanium zijn ‘made in Japan’ maar verder worden alle brillen vervaardigd in de ateliers in het Juragebergte.

Benieuwd naar de brillen van Anne & Valentin?

Zin om de brillen van Anne & Valentin eens van dichtbij bewonderen? Of wil je ook de zonnebrillen en kinderbrillen van dit eigenzinnige merk ontdekken? Kom dan langs bij Mill’Optics zodat we jou wegwijs kunnen maken!

0 Comments

Leave a Comment