Widex

Hoortoestelgebruikers willen een zo goed mogelijk geluid. Dat is dan ook de doelstelling van elke hoortoestelfabrikant. Maar wat Widex hierin onderscheidt, is de benadering om een zo natuurlijk mogelijk geluid te verkrijgen.

 

Het draait om de klank

 

Zo richten we ons niet uitsluitend op het versterken van spraak of luide geluiden, alle geluiden zijn belangrijk. Een goed gesprek kunnen volgen is belangrijk, maar voor een realistische weergave van de geluidswereld is een hoortoestel nodig dat alle geluiden binnen het hoorbereik brengt. Alle Widex-hoortoestellen zijn zo ontworpen, dat zachte geluiden genoeg versterking krijgen om hoorbaar te worden, terwijl luide geluiden luid blijven, maar niet onaangenaam luid klinken. Met andere woorden: een realistische luisterervaring. Dit vormt de basis van wat wij het Widex-geluid noemen.

De nieuwe WIDEX BEYOND is ‘s werelds best klinkende made-for-iPhone hoortoestel.

Met de nieuwe Widex BEYOND kunt u nog meer genieten van het leven. Geen ander made-for-iPhone hoortoestel klinkt zo goed. En geen ander hoortoestel biedt dezelfde mogelijkheden om verbinding te maken met de wereld om u heen. U kunt niet alleen verbinding maken met uw iPhone, maar ook met ringleidingsystemen en met telefoons, televisies en meer via onze DEX-apparatuur. Geen wonder dat hoortoestelgebruikers BEYOND al als significant beter hebben gewaardeerd dan vergelijkbare oplossingen.

De WIDEX UNIQUE hoortoestellen verleggen de grenzen van wat u met een hoortoestel kunt horen. De manier waarop de WIDEX UNIQUE geluid opvangt, zuivert en verwerkt, is met geen enkel ander hoortoestel te vergelijken.

Maar waarom is de UNIQUE nu zoveel beter dan andere, vergelijkbare hoortoestellen?

  • Een breed geluidsbeeld, de UNIQUE hoortoestellen vangen alle geluiden op die u nodig heeft, van hoog tot laag en van hard tot heel zacht. Geen enkel ander hoortoestel kan u zo’n breed spectrum aan comfortabele en hoorbare geluiden bieden. Alleen de UNIQUE kan ongewenste zachte geluiden (zoals het zoemen van een koelkast) beperken en bruikbare zachte geluiden (zoals zacht gepraat) wél meenemen.
  • Het beste systeem tegen windruis, waarmee u zelfs in een winderige omgeving het stemgeluid nog goed kunt horen.
  • Een superieur geluid in elke omgeving, de UNIQUE hoortoestellen weten zich op een slimme en snelle manier automatisch aan te passen aan iedere luistersituatie, hoe complex die ook is. Dus ook met achtergrondlawaai hoort u een stuk gemakkelijker.

Met de nieuwe DEX luisterhulpmiddelen van Widex geniet u van een heel nieuwe geluidsbeleving.

Uw hoortoestellen kunnen direct en draadloos verbonden worden met:

  • Telefoon (vaste lijn en mobiel)
  • TV
  • Afstandsbediening
  • Andere externe geluidsbronnen – audioapparatuur